Udhëtim në Vjenë

Fibula Travel, ju ofron Udhëtim në Vjenë me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.
 •  
  nisje me 23 Dhjetor
 •  
  4 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Fluturim
 
+
 
nga € 399

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
23 Dhjetor

Dita e Parë: 
Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 12:10 - Arritje në Vjenë më 14:05. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt: 
Mëngjesi në hotel.
Transferi për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 13:55- Arritje më 15:30.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel me 3 yje
 • Mëngjeset në Hotel
 • Shëtitjet me Autobus sipas Programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në çmim nuk përfshihet

 • Viza hyrëse
 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel