MPM Hotel Sport★★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 88

 

DBL EXECUTIVE
12 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
DOUBLE ROOM
€176
€203
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€247
€285
SINGLE ROOM
€144
€202
DBL 1+1 CHD (2-12,99)
€159
€183
SGL 1+1 CHD (0-1,99)
€145
€203
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)
€160
€184
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)
€185
€209
ST2AD 2+1 CHD (5-11,99)
€177
€204
DBL 2+1 CHD (2-12,99)
€202
€229

DOUBLE DELUXE
12 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
DOUBLE ROOM
€194
€237
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€272
€331
SINGLE ROOM
€153
€236
DBL 1+1 CHD (2-12,99)
€175
€213
SGL 1+1 CHD (0-1,99)
€154
€237
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)
€176
€214
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)
€201
€239
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€195
€238
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€220
€262
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)
€221
€263
DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)
€246
€288

1 BEDROOM APP
12 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
APARTMENT 4 AD
€272
€328
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)
€272
€328
APT4 3+1 CHD (2-12,99)
€272
€328


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishinë e mbyllur
 • Sauna me kripë
 • Banjë me avull
 • Ski garderoba
 • Kafe dhe caj ne dhome
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Taksa turistike 10€
 • EKSTRA PAGESE PER DHOMA VIP APARTMAN 95€
 • Shtesa per Darkën për ADL 28€
 • Shtesa per Darkën për CHD nga 2-12.99 vjeç 20€

Shënime

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel