Mali i Zi

Çmimet    nga 35€  
HOTEL ZHABLJAK
ofertë speciale
 Nata
 Mali i Zi
*mëngjes dhe fjetje
 
Çmimet nga 48€
HOTEL AVALA RESORT & VILLAS
Ofertë speciale
Nata
 Budva
*mëngjes, fjetje, 
Çmimi   58€
BIANCA RESORT & SPA
OFERTË SPECIALE
Nata
 Kolashin
*mëngjes, fjetje, Darkë

 

Çmimet    nga 32€  
Hotel vuqje
ofertë speciale
 Nata
 Mali i Zi
*mëngjes fjetje, Drekë, Darkë
 
Çmimet nga 20€
SALINA BOUTIQUE HOTEL
Ofertë speciale
 Nata
 Mali i Zi
*mëngjes dhe fjetje
Çmimi   25€
DREAM HOUSE HOTEL
OFERTË SPECIALE
 Nata
 Kolashin
*mëngjes dhe fjetje