Dimri 2021

 

HOTEL MAGRA AUSTRIA

- Bogë -

 

 

 

Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Çmimi
DHOMA DOPIO BB 49€
DHOMA TRESHE BB 59€
DHOMA KATËRSHE BB 69€
DHOMA VIP BB 99€
VILLAT
VILLA 150m2
(Dy dhoma te gjumit dhe sallon) Akomodim 4-6 persona
AKOMODIM 79€
VILLA 120m2
(Dy dhoma te gjumit dhe sallon) Akomodim 4 persona
AKOMODIM 79€
VILLA DELUXE
(Dy dhoma te gjumit, sallon dhe kuzhine, jacuzzi ne hapsiren e banjos) Akomodim 4-6 persona
AKOMODIM 200€
SHËRBIMI I MËNGJESIT 3€ Për person
 

OPSIONALE SHËRBIMI I MËNGJESIT PËR VILLAT