Hotel Lion★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej €59

STANDARD ROOM
20 Janar - 23 Shkurt
DOUBLE ROOM
€118
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€163
SINGLE ROOM
€87
DBL 1+1 CHD (4-11,99)
€104
SGL 1+1 CHD (0-3,99)
€88
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€105
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€127
DBL 2+1 CHD (0-3,99)
€119
DBL 2+1 CHD (4-11,99)
€141


FAMILY ROOM
20 Janar - 23 Shkurt
FAMILLY ROOM 2 ADL
€143
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED
€188
FAM2 2+1 CHD (0-3,99)
€144
FAM2 2+1 CHD (4-11,99)
€166
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99)
€145
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€167
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€189
FAM2 3+1 CHD (0-3,99)
€189
FAM2 3+1 CHD (4-11,99)
€210


1 BEDROOM APP
20 Janar - 23 Shkurt
APARTMENT [3ADL]
€238
APARTMENT [4ADL]
€239
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€239
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)
€240
APP 2+3 CHD (4-11,99) (4-11,99) (4-11,99)
€240
APP 3+1 CHD (4-11,99)
€239
APP 3+1 CHD (4-11,99)
€240
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€240
APP 4+1 CHD (0-3,99)
€240
APP 4+1 CHD (4-11,99)
€240


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi/ Darka
 • Pishina e brendshme
 • Fitness
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë
 • Darka e vitit të ri 95€ p.p ADL
 • Darka e vitit të ri 50€ p.p CHD

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel