Kosovë

Çmimet    nga 25€  
ARXHENA MOUNTAIN RESORT
ofertë speciale
 Nata
 Brodë
*mëngjes dhe fjetje
 
Çmimet nga 25€
hotel Magra austria
Ofertë speciale
Nata
 Bogë
*mëngjes dhe fjetje
Çmimi   59€
brezovica hotel & spa
OFERTË SPECIALE
Nata
 Brezovicë
*mëngjes dhe fjetje