Iliria Internacional Hotel ★★★★

Durrës, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 40
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Çmimi
 
16-30 Shtator
Double Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 80
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
Double Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 80
Për dhomë
16-30 Shtator
Twin Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 80
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
Twin Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 80
Për dhomë
16-30 Shtator
DBL Room (SGL USE)
Bed & Breakfast
€ 65
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
DBL Room (SGL USE)
Bed & Breakfast
€ 65
Për dhomë
16-30 Shtator
Triple Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 90
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
Triple Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 90
Për dhomë
16-30 Shtator
Family Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 95
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
Family Room (STD)
Bed & Breakfast
€ 95
Për dhomë
16-30 Shtator
Luxury Double
Bed & Breakfast
€ 110
Për dhomë
Opsionet tjera
01-10 Tetor
Luxury Double
Bed & Breakfast
€ 110
Për dhomë
Politikat e hotelit

15€ eksta pagesë për krevat shtesëNë çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi Bufe
 • Kend lojrash per femije
 • Parking 
 • WI-FINë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • TVSH

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Chek in në 14:00
 • Chek out në 11:00
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency