City Breaks

HOTEL ZHABLJAK

- Mali i Zi -

 

 

 

Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi 05.01.2021 - 01.05.2021 02.05.2021 - 10.07.2021 11.07.2021 - 01.09.2021
DHOMA DYSHE (2 PAX) BB 70€ 84€ 100€
SINGLE ROOM BB 50€ 55€ 65€
SUITE (2 PAX) BB 80€ 95€ 110€
APPARTMENT (2 PAX) BB 95€ 105€ 120€
 

 

SHËNIM:

Në çmim është përfshirë Fjetja dhe mëngjesi

*Çmimet për dhomë përfshijnë mëngjesin dhe darkën për akomodime minimum 3 netë e më shumë *

- Shtesa për HB (më pak se 3 netë) është 12,00 € për person në ditë.

 

POLITIKAT PËR FËMIJËT:

- Fëmijët deri në moshën 2.99 vjeç janë falas.

- Fëmijët nga 3 deri ne 9.99 vjeç paguajnë 20,00 €.

- Fëmijët nga 10 deri në 15 vjeç paguajnë 25,00 €.

 

SHTESAT:

- Çmimi shtesë për personin e tretë në suitat dhe apartamentet është 30,00 €.

- Taksa e qëndrimit dhe shuma e sigurimit 1.50 €. Per person