DIMRI 2022

Hotel Strazhite ★★★★

Duke kombinuar arkitekturën tradicionale bullgare me objektet moderne, Hoteli Strazhite posedon vendndodhje të përshtatshme afër ashensorit gondolë në Bansko.
Prona është një pikënisje e përsosur si për adhuruesit e skive ashtu edhe për ata që duan të eksplorojnë qytetin e vjetër historik të Bansko.
Në restorantin e Hotel Strazhite shërbehen kuzhina tradicionale dhe ndërkombëtare. Mysafirët mund të argëtohen në rrugicën e bowlingut ose të stërviten në palestër.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 •  
  Sezona 2022/23
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 57

 

 

Çmimet për person
STANDARD ROOM (HALF BOARD)
Tipi i dhomës09.01 - 15.01.202316.01 - 22.01.202323.01 - 19.02.202320.02 - 05.03.202306.03 - 02.04.2023
DOUBLE ROOM € 57€ 60€ 68€ 57€ 54
ADL(EXT.BED)€ 46€ 48€ 55€ 46€ 44
CHD 02-11,99 Y.(REGULAR BED)€ 29€ 30€ 34€ 29€ 27
CHD 02-11,99 Y.(EXTRA BED)FREEFREEFREEFREEFREE

 





Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Parking
 • Internet





Ne çmim nuk perfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Taksa turistike 10€ për person
 • Transporti

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Shtesa për SINGLE ROOM 15€ për netë
 • Shtesa për Krishtlindje (ADL 35€) | (CHD 17.5€)
 • Shtesa për Vitin e Ri (ADL 85€) | (CHD 42.5€)
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!