Hotel Regina Blu ★★★★★

Radhime, Vlorë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 35
Periudha
Tipi i dhomës
Bed & Breakfast
Half Board
 
Nëntor-Dhjetor
Double Room
€ 35
€ 50
Për person
Nëntor-Dhjetor
Single Room
€ 55
€ 70
Për person
Nëntor-Dhjetor
Triple Room
€ 30
€ 45
Për person
Nëntor-Dhjetor
Junior Suite (2 pax)
€ 105
N/A
Për dhomë
Nëntor-Dhjetor
Suite (2 pax)
€ 125
N/A
Për dhomë
Politikat për fëmijët

Fëmija deri 0-4 vjeç – pa pagesë
Fëmija nga 5-10 vjeç 
– paguan 50%
Fëmija nga 11 vjeç – paguan çmimin e plotëNë çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi/ Darka
 • Pishina
 • Plazhi
 • Parking
 • WI-FINë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person (për Suita janë për dhomë)
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel