Hotel Pirin★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 66

STANDARD ROOM
23 Janar - 19 Shkurt
20 Shkurt - 04 Mars
DOUBLE/TWIN ROOM
€66
€50
ADL (EXTRA BED)
€53
€40
CHD 02-11,99 Y.(REGULAR BED)
€33
€25
CHD 02-11,99 Y.(EXTRA BED)
FREE
FREE


Dbl Room Deluxe
23 Janar - 19 Shkurt
20 Shkurt - 04 Mars
Double Room Deluxe
€71
€55
ADL (EXTRA BED)
€57
€44
CHD 02-11,99 Y.(REGULAR BED)
€36
€28
CHD 02-11,99 Y.(EXTRA BED)
FREE
FREE


Suite (1-2 pax)rent
23 Janar - 19 Shkurt
20 Shkurt - 04 Mars
Suite (1-2 pax)rent
€151
€120


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Sauna


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person (Suita është për dhomë)
 • Dhoma singel eshte plus 15 euro per person/ per nate
 • Personi i 3-te ne Suite eshte plus 10 euro per persona/ per nate
 • Femijet prej moshes 2-11.99 vjec per ekstra shtrat ne dhome dbl/twin ose ne suit-nuk paguajne, femiu i dyte per ekstra shtrat paguan ose suite 10 euro per dite.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel