Hotel Orphey★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej €38

 

Tipi i dhomës
03 Janar - 31 Mars
Standard Room
€76
Deluxe Room
€82
Family room
€88
Standard Apartment
€95
Luxury Apartment
€115


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishinë me xhakuzi
 • Pishinë për fëmijë
 • Sauna finlandeze
 • Sauna bimore
 • Banjë me avull
 • Zonë relaksi me shezllone dielli
 • Palestër
 • Gardërobë për siktë
 • Këndi për fëmijë
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënime

 • Çmimet janë për 2 persona
 • Dhomë teke 80% e çmimit për akomodim dyshe
 • Shërbimi i Darkës për të rritur - 14€ për ditë
 • Shërbimi i Darkës për Fëmijët 0-5,99 vjeç - pa pagesë
 • Shërbimi i Darkës për Fëmijët nga 6-11,99 vjeç - 7€ për ditë
 • Dhomë teke 80% e çmimit për akomodim dyshe
 • Një i rritur dhe një fëmijë deri në 11.99 vjeç është i njëjti çmim si për një dhomë teke.
 • Fëmija i parë deri në 11.99 vjeç qëndron pa pagesë me dy të rritur
 • Fëmija i dytë/i tretë deri në 11.99 vjeç me dy të rritur paguan 50% të çmimit për të rritur
 • Fëmija mbi 11,99 vjeç, i vendosur në një krevat shtesë, paguan 80% të çmimit për të rritur.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel