HTLMURAPAKETA

Bansko | Hotel Mura

ALL IN ONE!
FIBULA ofron Ski-paketa për në Bansko, zgjedhni paketën tuaj të preferuar. Oferta përfshinë: Akomodimin në hotel, mëngjesin dhe paketa të skijimit.
 •  
  E vlefshme deri me 27 Mars
 •  
  4, 5, 6 netë, e më shumë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Skipass
 
+
 
nga € 285

Ski-Paketa

 
 
 
 
 
Bed & Breakfast
Skipass
 
 
 
 
 
Bed & Breakfast
Skipass
 
 
 
 

 

Tipi i dhomës
Skipass
Akomodimi
Çmimi
DOUBLE ROOM
3 ditë
4 netë
€ 285
DOUBLE ROOM
4 ditë
5 netë
€ 350
DOUBLE ROOM
5 ditë
6 netë
€ 420
DOUBLE ROOM
6 ditë
7 netë
€ 480
DOUBLE ROOM
9 ditë
10 netë
€ 670
DOUBLE ROOM
13 ditë
14 netë
€ 890


Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel Mura ose ndonje Hotel i ngjajshëm
 • Mëngjesi në Hotel
 • Ski-paketa
 • Transport deri tek Gondolla
 • Mësuesi për Skijim
 • Jacuzzi, dhoma e relaksimit, sauna ose banjë me avull
 • Pajisjet për Skijim
 • LIFT PASS
 • Fëmijët deri në 7 vjeç (Extra Bed)


Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Kosto shtesë të hotelit
 • Viza hyrëse për në Bullgari
 • Taksat turistike 10€ për person
 • Çmimi për dhomë teke është në dispozicion sipas kërkesës
 • Cmimi per femije deri ne 7 vjeç (Regular Bed) -60% zbritje
 • Cmimi per femije nga 7-12 (Extra Bed) -60% zbritje
 • Cmimi per femije nga 7-12 (Regular Bed) -30% zbritje

Shënim i rëndësishëm:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur akomodohën të paktën dy persona
 • Çmimet e mësipërme janë valide deri me datën 27.03.2022
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme me minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Bullgarisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën me min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • Personi duhet të sigurojë vizën hyrëse për në Bullgari.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Travel Agency!
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!