Viti i Ri ne Hotel Izgrev Spa & Aquapark ★★★★
Strugë - Maqedoni

 
 •  
  Viti i Ri
 •  
  2 netë
 •  
  Darka Gala
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 169
Paketa
Tipi i dhomës
Oferta
Çmimi
 
2 netë
Double Room
Darka Gala
€ 169
Për person
3 netë
Double Room
Darka Gala
€ 219
Për person


 

Në çmim përfshihet

 • AKOMODIME 2 NETË:
 • Akomodim në dhomë dyshe
 • Fëmija nga (0-2.99) pa pagesë
 • Darka Gala më 31.12.2023/ pije të pakufizuara alkoolike dhe jo alkoolike lokale të përfshira
 • Darka më 01.01.2024/ pije të pakufizuara alkoolike dhe jo alkoolike lokale të përfshira
 • MUZIKË LIVE
 • Pishina e brendshme
 • Fitness
 • Sauna
 • Hamam
 • WI-FI
 • Parking
 • AKOMODIME 3 NETË:
 • Akomodim në dhomë dyshe
 • Fëmija nga (0-2.99) pa pagesë
 • Darka Gala më 31.12.2023/ pije të pakufizuara alkoolike dhe jo alkoolike lokale të përfshira
 • Darka më 01.01.2024/ pije të pakufizuara alkoolike dhe jo alkoolike lokale të përfshira
 • Darka bufe 30.12.2023 ose 02.01.2024 pijet nuk përfshihen
 • MUZIKË LIVE më 31.12.2023 dhe 01.01.2024
 • Pishina e brendshme
 • Fitness
 • Sauna
 • Hamam
 • WI-FI
 • Parking

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbime SPA si masazh dhe trajtime të tjera me pagesë shtesë
 • Pamja nga Liqeni 6€ për dhomë
 • Fëmija nga (03 -11.99) 50% e çmimit
 • Pije dhe Minibar

Shënim:

 • Çmimet janë për person
 • Sipas politikës së hotelit, fëmija më i madh se 11.99 vjeç, trajtohet si i rritur
 • Personi i tretë paguan -30% nga çmimi
 • Dhoma teke +50% nga çmimi
 • Ora e darkës për 31.12.2023 dhe 01.01.2024: 20:00-02:00
 • Orari i darkës për 30.12.2023 ose 02.01.2024: 19:00 - 22:00
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel