MPM Hotel Guinness★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 68

 

STUDIO
12 Janar - 09 Shkurt
10-17 Shkurt
SINGLE ROOM
€111
€149
STUDIO 2 ADULTS
€136
€150
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED
€191
€210
SGL 1+1 CHD (0-1,99)
€112
€150
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)
€123
€135
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€124
€136
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€145
€157
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)
€137
€151
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)
€159
€172


1 BEDROOM APP
12 Janar - 09 Shkurt
10-17 Shkurt
APARTMENT 2AD
€147
€162
APARTMENT 2AD+EXTRA BED
€207
€227
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]
€266
€292
APT2 1+1 CHD (2-11,99)
€133
€146
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€134
€147
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€155
€168
APT2 2+1 CHD (0-1,99)
€148
€163
APT2 2+1 CHD (2-11,99)
€170
€184
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€171
€185
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€192
€207
APT2 3+1 CHD (0-1,99)
€208
€228
APT2 3+1 CHD (2-11,99)
€229
€249


2 BEDROOM APP
12 Janar - 09 Shkurt
10-17 Shkurt
APARTMENT 4 AD
€284
€299
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED
€340
€359
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED(2ADL)
€397
€419
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€284
€299
APT4 3+1 CHD (2-11,99)
€284
€299
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€285
€300
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€306
€321
APT4 4+1 CHD (0-1,99)
€285
€300
APT4 4+1 CHD (2-11,99)
€306
€321
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€307
€322
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€328
€344
APT4 5+1 CHD (0-1,99)
€341
€360
APT4 5+1 CHD (2-11,99)
€363
€381


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Shok pishina
 • Sauna
 • Dhoma me avull
 • Zona per relaksim
 • Garderoba per skija
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë
 • Darka e vitit të ri 105€ p.p ADL
 • Darka e vitit të ri 55€ p.p CHD (2-11.99)

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel