Hotele & Shopping në Selanik

header
 • Rreth Selanikut
 • Galeri
 • Hotelet dhe çmimet
 • Në çmim përfihet
 • Informacion

Rreth Selanikut

Nëse jeni në kërkim të një aventurë të kulturës dhe historisë, udhëtimi në Selanik është saktë për ju. Ky qytet i madh i Greqisë ofron një kombinim të mrekullueshëm të pamjeve të bukura, trashëgimisë së vjetër dhe atmosferës së jetës moderne. Një nga destinacionet kryesore që duhet të vizitoni në Selanik është Torra e Beytullah Halepës, një majë guri e ndërtuar në shekullin e 15-të. Në të kaluarën, kjo kullë është shfrytëzuar si një minare, por sot aty gjendet një muze që tregon historinë dhe trashëgiminë e qytetit. Duke u ngjitur në kullë, do të keni mundësinë të shihni pamje të mrekullueshme të Selanikut dhe Detit Egje.

Selanik
Greqi
Tipi i dhomës
Double Room
Akomodimi
1 natë
Shërbimi
Bed & Breakfast
Kategoria
3, 4, 5 yje
Destinacioni
Selanik, Greqi
Çdo shtunë
Shopping në Selanik

Shopping në Selanik 20€ për person

+
 • Nisja

  +

  Prishtinë në ora 04:00 | Stacioni i Autobusave. Ferizaj në ora 04:30 | HIB ne Bibaj, Gjilan në ora 04:00 | Stacioni i Autobusave

 • Paradite

  +

  Paradite e lirë në rrugët e famshme: Egnatia dhe Tsimitski.

 • Pasdite

  +

  Pasdite e lirë në qendrat tregtare: Mediterranean Cosmos, IKEA, Luna park për fëmijë, Go kart Center dhe qendrat tjera në rrethinë. Kthimi nga Selanik në orën 19:00!

Galeri

Hotele në Selanik

 • Image
  Egnatia Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Double Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 38
 • Image
  Mandrino Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Executive Twin Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 47
 • Image
  Hotel El Greco
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 38
 • Image
  Ladadika Design
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Deluxe Double Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 38
 • Astoria Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Double Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 42
 • Image
  ANESSIS HOTEL
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Twin Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 32
 • Image
  Plaza Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Comfort Double Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 40
 • Image
  A.D Imperial Palace
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Double Standard
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 45
 • Image
  Colors Urban Hotel
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Medium Internal Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 60
 • Image
  Vanoro Hotel
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  Classic Double
  Shërbimi
  Continental Breakfast
  Çmimi prej
  € 62
 • Image
  Electra Palace
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  Classic Double
  Shërbimi
  Buffet Style Breakfast
  Çmimi prej
  € 105
 • Image
  Mediterranean Palace
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  Classic Twin
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 87

Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në hotel
 • Mëngjesi në hotel

Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Shërbimet shtesë
 • Transporti

Informacione

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!