DIMRI 2022

Hotel Bansko ★★★★

I vendosur në bregun e lumit të Glazne në qendër të qytetit, Hotel Bansko ofron dhoma te bollshme dyshe dhe një ambient tradicional dhe komod.
Prona ndodhet ne rrugen drejt maleve dhe te gondolave. Kaloni pushimet tuaja në mënyrë aktive në pistat e skive dhe shijoni pjesën historike të Bansko me shtëpitë e tij tradicionale prej druri.
Përfitoni nga asortimenti i gjerë i vendeve të blerjeve dhe argëtohuni në një nga tavernat dhe baret e Bansko.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 •  
  Sezona 2022/23
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 49

 

 

Çmimet për person
STANDARD ROOM (HALF BOARD)
Tipi i dhomës09.01 - 15.01.202316.01 - 22.01.202323.01 - 19.02.202320.02 - 05.03.202306.03 - 02.04.2023
DOUBLE ROOM € 49€ 52€ 64€ 49€ 46
ADL(EXT.BED)€ 40€ 42€ 52€ 40€ 37
CHD 02-11,99 Y.(REGULAR BED)€ 25€ 26€ 32€ 25€ 23
CHD 02-11,99 Y.(EXTRA BED)FREEFREEFREEFREEFREE

 

Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Parking
 • Internet

Ne çmim nuk perfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Taksa turistike 10€ për person
 • Transporti

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Shtesa për SINGLE ROOM 15€ për netë
 • Shtesa për Krishtlindje (ADL 35€) | (CHD 17.5€)
 • Shtesa për Vitin e Ri (ADL 85€) | (CHD 42.5€)
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!