Anita Beach Hotel

 1. Greece
 2. Crete
 3. Xiro Chorio
 • Anita Beach Hotel
 • 49 fotografi
 • Plazh me rërë
 • Për çifte
 • Hotel më i vogël dhe intim
 • Afer plazhit
 • Pishinë e hapur
 • Kondicioner dhe WIFI falas

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Anita Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni