Velipoja Grand Europa Resort ★★★★★

Velipoja Grand Europa Resort është vendosur në Velipojë, 4 minuta në këmbë nga plazhi i Velipojës, ofron akomodim, parkim privat falas, një pishinë të jashtme sezonale dhe një palestër. Resorti ka një zonë plazhi privat dhe objekte për sporte ujore, si dhe një bar dhe një kopsht. Resorti përmban një pishinë të brendshme dhe një recepsion 24-orësh dhe WiFi falas. Në resort çdo dhomë vjen me ajër të kondicionuar dhe një TV.
 •  
  Sezoni 2022
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 88

 

Tipi i dhomës
Kapaciteti
Shërbimi
Periudha
Çmimi
DOUBLE/TWIN STANDARD ROOM
(2 ADL)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 175
Opsionet tjera
 
(2ADL)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 205
 
DELUXE ROOM
(2ADL + 1CHD 0-11.99 vjeç)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 220
Opsionet tjera
 
(2ADL + 1CHD 0-11.99 vjeç)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 265
 
SUPERIOR APARTMENTS
(2ADL + 2CHD 0-11.99 vjeç)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 288
Opsionet tjera
 
(2ADL + 2CHD 0-11.99 vjeç)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 348
 
STANDARD APARTMENTS
(2ADL + 2CHD 0-11.99 vjeç)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 265
Opsionet tjera
 
(2ADL + 2CHD 0-11.99 vjeç)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 325
 
DUPLEX SUITE
(2 ADL)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 250
Opsionet tjera
 
(2 ADL)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 280
 
PRESIDENTIAL SUITE
(2 ADL)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 300
Opsionet tjera
 
(2 ADL)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 330
 
CONNECTED ROOMS
(5 PAX)
Bed & Breakfast
05 Korrik-24 Gusht
€ 395
Opsionet tjera
 
(5 PAX)
Half Board
05 Korrik-24 Gusht
€ 470
 


  

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në Hotel
 • Mëngjesi/ Darka
 • Pishina të jashtme dhe Aquapark për fëmijë dhe të rritur
 • Resort privat plazhi (2 shezlongë + 1 çadër/dhomë - apartamente 4 shezlongë + 2 cadra)
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel