GRAND BLUE FAFA


Ofertë Speciale e Muajit Prill Damai SPA & Wellness e përfshirë në Ofertë

 

1) Akomodim + Mengjes + SPA
Tipi i Dhomës Netët Sherbimi Çmimi
DOUBLE DELUXE ROOM 1Netë BB 40€ PP
2Netë BB 74€ PP
3Netë BB 105€ PP


 

 Ne cmim perfshihet :
Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli,
Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli
  Animatore te dedikuar për fëmijet

 

 

2) Akomodim + Mengjes + Darke + SPA
Tipi i Dhomës Netët Sherbimi Çmimi
DOUBLE DELUXE ROOM 1Netë HB 47€ PP
2Netë HB 84€ PP
3Netë HB 120€ PP

 

Ne oferte perfshihet :
  Akomodim ne Double Deluxe Room
  Dhome me pamje anesore nga Deti
  Mengjesi dhe Darka
  Pije gjate vakteve
  SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli,
Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli
  Animatore te dedikuar per femijetPolitikat e fëmijëve :
Një Femijë deri 0-5 Falas