Grand Blue Fafa Hotel & SPA ★★★★★

Golem, Kavaje, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 37
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
Dhjetor
Double Room
Bed & Breakfast
1 natë
€ 44
p.p për natë
Dhjetor
Double Room
Bed & Breakfast
2 netë
€ 42
p.p për natë
Dhjetor
Double Room
Bed & Breakfast
3 netë
€ 37
p.p për natë
Dhjetor
Double Room
Half Board
1 natë
€ 52
p.p për natë
Dhjetor
Double Room
Half Board
2 netë
€ 47
p.p për natë
Dhjetor
Double Room
Half Board
3 netë
€ 42
p.p për natë
Politikat e hotelit

Fëmija i parë 0-4,99 vjeç Pa pagesë
Fëmija i parë 5-11,99 vjeç – 50 % zbritje
Fëmija i dytë 0-3,99 vjeç – Pa pagesë
Fëmija i dytë 4-11,99 vjeç – 30% zbritje

1 Adult + 1 fëmijë paguajnë si 2 të rritur
Single Room +70%Në çmim përfshihet

 • Akomodim në Double Deluxe Room
 • Mëngjesi/ Darka
 • SPA Center, Pishinë e brendshme, jakuzzi, hammam, Sauna, banjo avulli, dhomë relaksi me kripë, dush emocional/li>
 • Shtretër dielli dhe çadra
 • Late chek-out
 • Muzik live
 • Mini club dhe animator per femije
 • Parking 
 • WI-FINë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel