Garden Villa Hotel
Ulqin - Mali i Zi

 
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 50
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Çmimi
 
22.08-15.09.2023
Double Room
Bed & Breakfast
€ 50
Opsionet tjera
22.08-15.09.2023
Double Room
Half Board
€ 70


 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në dhomë dyshe
 • Mengjesi Bufet: 08:00 – 10:00
 • Akses ne Pishina te Hapura
 • WI-FI
 • Parking

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa Turistike dhe Sigurimi 1.50€/per person/dita paguhet nga klienti ne recepsion
 • Hotel Café Bar 08:00 – 22:00 aktiv
 • Garden Pine Cafe 08:00 – 00:00 aktiv
 • Pool Bar 10:00 – 18:00 aktiv
 • Konference Room Acess

Shënim:

 • Çmimet janë për person
 • Check in: 15:00 / Check out: 11:00
 • Fëmija 0-3.99 vjeç (me dy të rritur) – falas (1 Femije)
 • Femija 4-10,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
 • Femija 11 vjeç konsiderohet adult
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel