Fafa Aqua Blue Resort ★★★★

Golem, Kavaje, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  All Inclusive
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 85
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Çmimi
 
01-30 Shtator
Double Room
All Inclusive
€ 85
Për person
Politikat e hotelit

Fëmija i parë 0-5,99 vjeç Pa pagesë
Fëmija i parë 6-11,99 vjeç – 50 % zbritje
Fëmija i dytë 0-3,99 vjeç – Pa pagesë
Fëmija i dytë 4-11,99 vjeç – 30% zbritje

Dhoma teke – paguhet në çmimin e Dhomës dysheNë çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi, Dreka, Snack, Darka
 • Pije të pakufizuara lokale alkoolike dhe joalkoolike nga ora 10:00-22:00
 • Shtretër dielli dhe çadra
 • Taksa e qytetit
 • Parking 
 • WI-FINë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel