HOTEL ELISA TIRANA ★★★★

Tiranë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 45
Tipi i dhomës
Shërbimi
 
DOUBLE
SINGLE
 
STANDARD ROOM 1 DBL BED
Bed & Breakfast
 
€ 89
€ 76
SPA Center + 10€
STANDARD ROOM DBL BED (WITH VIEW)
Bed & Breakfast
 
€ 95
€ 82
SPA Center + 10€
SUPERIOR/PREMIUM ROOM
Bed & Breakfast
 
€ 100
€ 88
SPA Center + 10€
JUNIOR SUITE
Bed & Breakfast
 
€ 124
€ 112
SPA Center + 10€
SUITE
Bed & Breakfast
 
€ 135
€ 124
SPA Center + 10€
SUITE WITH BATHTUBE
Bed & Breakfast
 
€ 159
€ 147
SPA Center + 10€
PRESIDENTIAL SUITE
Bed & Breakfast
 
€ 500
€ 488
SPA Center + 10€

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Parking 
 • WI-FI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel