Dimri 2021

 

DREAM HOUSE HOTEL

- Kolashin -

 

 

 

Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Çmimi
DHOMË DYSHE EKONOMIKE ME DY SHTRETËR BB 50€
DHOMË DYSHE STANDARDE ME SHTRETËR DOPIO BB 69€
DHOMË LUKSOZE DYSHE ME SHTRETËR DOPIO BB 79€
DHOMË TRESHE DELUXE (SHTRETËR DOPIO + SHTRETËR TEKE) BB 99€
APARTMENT DUPLEX (2 DHOMA GJUMI - 2 SHTRETËR DYSHE + KREVAT TEKE) BB 115€
APARTAMENT DUPLEX (2 DHOMA GJUMI - 2 SHTRETËR DYSHE + 2 KREVAT TEKE) BB 125€
APARTAMENT EKZEKUTIV (PËR 2 PERSONA) BB 150€
 Në çmim përfshihet:

Akomodimi ne Dhomë me Mëngjes.
 

Shtesat:
Taksa turistike dhe sigurimi nuk përfshihen në çmimin e dhomës dhe pagesa ditore arrijnë në:
- për të Rriturit - 1,20 € 
- për fëmijët nga 12 deri në 18 vjeç - 0,70 € 
- për fëmijët deri në 11.99 vjeç ne kërkohet vetëm sigurimi në vlerë prej 0,20 €