Tiranë

HOTEL COMFORT ★★★★

 
 •  
  E vlefshem deri me 29 Dhjetor
 •  
  Nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 18
Tipi i dhomës
Kategoria
Shërbimi
Çmimi
 
DOUBLE ROOM
4*
BB
€ 18
Për person
DOUBLE ROOM
4*
HB
€ 24
Për person

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në Hotel
 • Mëngjesi
 • Darka
 • Fëmijet deri 0-4.99 vjeç
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Fëmijet nga 5-12 vjeç paguajnë 50%

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Për të hyrë në Republikën e Shqipërisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë). Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel