The Xanthe Resort & Spa

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Side
 • The Xanthe Resort & Spa
 • 51 fotografi
 • Në plazh
 • Aqua park
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Fëmitë deri në 12.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Fitness & SPA
 • Plazh me rërë
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth The Xanthe Resort & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni