PrimaSol Hane Garden

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Side
  • PrimaSol Hane Garden
  • 50 fotografi
  • Plazh me rërë
  • Aqua park
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth PrimaSol Hane Garden

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni