Primasol Hane Family Resort

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Side
  • Primasol Hane Family Resort
  • 38 fotografi
  • Plazh me rërë
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Fusha Tenisit
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Primasol Hane Family Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni