Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Lara
 • Limak Lara Deluxe Hotel & Resort
 • 45 fotografi
 • Plazh me rërë
 • 3 fëmi pa pagesë në hotel
 • Best buy
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Fusha Tenisit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Children friendly
 • Ideale për familje
 • Fëmitë deri në 14.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Kids free
 • Në plazh
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni