Viking Star Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Viking Star Hotel
  • 46 fotografi
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Qendra e qytetit
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Plazhi me guralecë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Viking Star Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni