Lucida Beach Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Lucida Beach Hotel
  • 42 fotografi
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Fitness
  • Në plazh

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Lucida Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni