Rixos Downtown Antalya

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Antalya
 • Rixos Downtown Antalya
 • 49 fotografi
 • Në plazh
 • Afër qendrës së qytetit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Fëmitë deri në 11.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Fitness & SPA
 • Ekskluzive
 • WiFi falas
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Fusha Tenisit

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Rixos Downtown Antalya

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni