Michell Hotel & Spa

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Michell Hotel & Spa
 • 30 fotografi
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Fusha Tenisit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Vetëm për të rritur
 • Plazh me rërë dhe guralecë
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Michell Hotel & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni