Kolibri Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Kolibri Hotel
  • 58 fotografi
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Fëmitë deri në 11.99 vjeç - pa pagesë në hotel
  • Plazhi me guralecë

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Kolibri Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni