Klas Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Klas Hotel
  • 31 fotografi
  • Afer plazhit
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Pishinë e hapur
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Klas Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni