EFTALIA SPLASH RESORT

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Alanya
  • EFTALIA SPLASH RESORT
  • 40 fotografi
  • Fëmitë deri në 13.99 vjeç - pa pagesë në hotel
  • Kids free

EFTALIA SPLASH - 5* - TURKLER - ALANYA POZITA: Hoteli është i vendosur në regjionin Turkler, 18m nga qendra e Alanyes dhe 100km nga aeroporti i Antalyes. VENDOSJA: Hoteli posedon gjithsej 290 në dy ndërtesa kryesore. Dhomat standarde (28m2, një dhomë gjumi, një banjo, max.3+1pax), dhomat e mëdha, (32m2, një dhomë gjumi më e madhe me krevat dyshe, një banjo, max.3+1pax), dhomat familjare (50m2, dy

Rreth EFTALIA SPLASH RESORT

EFTALIA SPLASH - 5* - TURKLER - ALANYA

POZITA:
Hoteli është i vendosur në regjionin Turkler, 18m nga qendra e Alanyes dhe 100km nga aeroporti i Antalyes.

VENDOSJA:
Hoteli posedon gjithsej 290 në dy ndërtesa kryesore. Dhomat standarde (28m2, një dhomë gjumi, një banjo, max.3+1pax), dhomat e mëdha, (32m2, një dhomë gjumi më e madhe me krevat dyshe, një banjo, max.3+1pax), dhomat familjare (50m2, dy dhoma gjumi të ndara me një derë, një banjo, max.4+2pax ).Të gjitha dhomat janë me banjo private me tush kabin dhe tharëse flokësh, sistem qendrore të klimatizimit e cila punon sipas motit, telefon direkt, mini bar (pagesë shtesë), arka(pagesë shtesë), TV satelitor me kanale muzikore, balkon.

SHËRBIMI:
All inclusive – byfe e hapur për mëngjes, mëngjes i vonshëm, drekë, darkë, kafe, pijet alkoolike dhe joalkoolike vendore nga 10:00 – 23:00, A’la carte restorantët me rezervim paraprak dhe vetëm një herë gjatë qendrimit, akullore në pool bar. Nuk janë të përfshira: të gjitha pijet e importuara, të gjitha pijet në shishe, lëngjet e freskta, pijet në disko, shërbimi në dhomë, A’la carte restorantët me rezervim paraprak dhe me pagesë shtesë.

PËRMBAJTJA:
Restoranti kryesor për shërbim të hapur të byfes, A’la carte restorantët Turke dhe Italiane, lobby bar, pool bar, beach bar. Mjeku me kërkesë, pastrimi i rrobave, kujdestari i fëmijëve, floktari, telefoni dhe faksi, interneti, lojërat kompjuterike, qendra tregtare, rent a car janë me pagesë shtesë. Interneti WI-FI është pa pagesë në vende publike.
PLAZHI:
Hoteli posedon plazh privat(600m larg) me guralec, shtrëtërit, ombrellat dhe peshqirët janë pa pagesë. Transporti për në plazhë gjatë gjithë ditës.

SPORTI DHE ARGËTIMI:
Pishinë e jashtme dhe e brendshme për të rritur dhe fëmijë, Aqua park, qendër fitnesi, banjë Turke, saunë, ping-pong, fushë tenisi, basketball, vollejball në plazh. Me pagesë shtesë janë: sportet në ujë, saunë, ndriçimi i fushës së tenisit , biliardo, qendra e bukurisë, masazh. Programe argëtuese gjatë ditës, në mbrëmje show programe. Mini klub për fëmijët me moshë nga 04 – 12.


www.eftaliahotels.com
Lokacioni