Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
 • 44 fotografi
 • 3 fëmi pa pagesë në hotel
 • Aqua park
 • Budget
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Fëmitë deri në 12.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Kids free
 • Plazh me rërë dhe guralecë
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni