Cappadocia

 

 

- 3 Netë/ 4 Ditë -

 

Paket Arazhman
Hoteli ROOM TYPE KAT. BOARD P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-11,99 VJEÇ
SUHAN CAPPADOCCIA HOTEL STANDART ROOM 5* HB 265€ 285€ 265€ 225€
ELIT HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 265€ 310€ 265€ 229€
ARBAS CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 275€ 310€ 275€ 229€
SAKLI KONAK CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 275€ 335€ 275€ 229€
DEDELI KONAK CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 285€ 349€ 285€ 235€
BY CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ HB 295€ 349€ 295€ 245€
ORTAHISAR CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 289€ 349€ 289€ 245€
YUSUF YIGITOGLU KONAK STANDART ROOM BTQ BB 310€ 390€ 310€ 255€
MAZE OF CAPPADOCIA STANDART ROOM BTQ BB 310€ 425€ 310€ 255€

 

Çmimi për fëmijet 2 - 5,99 vjeçë është 169€

Çmimi për Infant 0 - 1,99 vjeçë është 80€

                               

 

Në çmim përfshihen :                           
• Hoteli me Shërbim BB dhe HB.
• Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                     
• Akomodime për 3 Netë

• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Eksurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
• Shpenzimet personale.