Cappadocia 2021


Cappadocia | 3 dhe 4 netë

Programi i Udhëtimit

Cappadocia, e vendosur në qendër të Anadollisë dhe është një nga qendrat turistike më të njohura dhe unike të Turqisë, është shtëpia e miliona vendasve dhe turistëve çdo vit me natyrën e saj të mrekullueshme, luginat unike të saj, oxhaqet e zanave, vendbanimet e gdhendura në shkëmbinj, në ajër të hapur. muzetë dhe qytetet nëntokësore, pret turistë të huaj.
 •  
  E vlefshme deri me 24 Dhjetor
 •  
  3 dhe 4 netë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Transport ajror
 
+
 
nga € 251

Aeroplan

 
Nisja
 
PRN
 
02:55
 
ASR
Prishtinë
Pegasus Airlines
Kayseri
 
Kthimi
 
ASR
 
21:25
 
PRN
Kayseri
Pegasus Airlines
Prishtinë
Çdo ditë
PC2736
Çdo ditë
PC2737
Trego detajet

 

Hoteli
Lokacioni
Akomodimi
Çmimi
 
ANTIQUE HOUSE HOTEL 3*
Cappadocia
3
251
Opsionet tjera
 
 
4
278
 
THE CAPPADOCIA HOTEL (BTQ)
Cappadocia
3
265
Opsionet tjera
 
 
4
295
 
SUHAN CAPPADOCIA HOTEL 5*
Cappadocia
3
260
Opsionet tjera
 
 
4
290
 
FOSIL CAVE HOTEL (BTQ)
Cappadocia
3
269
Opsionet tjera
 
 
4
302
 
ROYAL CAVE HOTEL (BTQ)
Cappadocia
3
271
Opsionet tjera
 
 
4
305
 
ACROPOLIS CAVE SUITE (BTQ)
Cappadocia
3
296
Opsionet tjera
 
 
4
337
 
UTOPIA CAVE HOTEL 4*
Cappadocia
3
303
Opsionet tjera
 
 
4
347
 
SELFIE CAVE HOTELS (BTQ)
Cappadocia
3
331
Opsionet tjera
 
 
4
381
 
MITHRA CAVE HOTEL (BTQ)
Cappadocia
3
374
Opsionet tjera
 
 
4
442
 


Ne çmim përfshihën

 • Transporti ajror me Pegasus (për person 20 kg duke përfshirë bagazhin + 8 kg bagazh dore)
 • Taksat e aeroportit
 • 3 dhe 4 netë me mëngjes në një nga hotelet e propozuara
 • Transferi organizuar nga aeroporti (Erkilet International Airport) - hotel - aeroport (Erkilet International Airport).


Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Kosto shtesë të hotelit
 • Çmimi për INF, mosha 0-1,99 është 40 euro
 • Cmimi per femije nga 02 deri ne 6.99 vjec 170 euro
 • Shetitjet Opsionale

Shënim i rëndësishëm:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet e mësipërme nuk janë të garantuara. Çmimi mund të jetë më i lartë dhe varet nga vendet në aeroplan!
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme me një minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Turqisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën me min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë), ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • Formulari i hyrjes, regjistrimi në: https://register.health.gov.tr (72 orë para hyrjes në vend) - i detyrueshëm.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penalitete.
 • Programin fuqizohet nga Fibula Air Travel
 • Ato zbatohen për këtë marrëveshje kushtet e përgjithshme të udhëtimit e Fibula Air Travel