Cappadocia

Cappadocia | 3 dhe 4 netë

Rreth Ofertës
Fibula Air Travel, ju ofron Paketë Arazhman për në Cappadocia.
Oferta përmban: Fluturim, Akomodimin në Hotel me shërbim fjetje me mëngjes, si dhe transportin Aeroport - Hotel - Aeroport. Hotelet mundë ti gjeni më poshtë
 •  
  Nisje çdo ditë
 •  
  3 dhe 4 netë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Fluturimi
 
+
 
nga € 309

Fluturimi

 
Stamboll
 
PRN
 
 
 
ASR
Prishtinë
 
Kayseri
 
Stamboll
 
ASR
 
 
 
PRN
Kayseri
 
Prishtinë
Çdo ditë
 
Çdo ditë
 

 

Hoteli
Lokacioni
Akomodimi
Çmimi prej
 
MAHZEN CAVE HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 309
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 346
 
THE CAPPADOCIA HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 330
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 359
 
ROYAL CAVE (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 350
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 416
 
ADA CAVE SUITES (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 352
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 391
 
FOSIL CAVE HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 353
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 391
 
CAPPADOCIA OLD HOUSES (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 372
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 397
 
ANTIQUE HOUSE HOTEL 3*
Cappadocia
3 netë
€ 392
Opsionet tjera
 
 
4 netë
N/A
 
SELFIE CAVE HOTELS(Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 396
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 449
 
CAPPADOCIA ESTATES HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 404
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 459
 
GRAND CAVE SUITES (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 407
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 464
 
UCHISAR KAYA HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 408
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 460
 
ACROPOLIS CAVE SUITE (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 462
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 537
 
MITHRA CAVE HOTEL (Btq)
Cappadocia
3 netë
€ 515
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 608
 
DERE SUITES 3*
Cappadocia
3 netë
€ 573
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 674
 
CAPPADOCIA CAVE RESORT & SPA 4*
Cappadocia
3 netë
€ 685
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 835
 
Ne çmim përfshihën

 • Fluturimi (për person 20 kg duke përfshirë bagazhin + 8 kg bagazh dore)
 • Taksat e aeroportit
 • 3 dhe 4 netë me mëngjes në një nga hotelet e propozuara
 • Transferi organizuar nga aeroporti - hotel - aeroport.
Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Shërbime shtesë
 • Çmimi për INF, mosha 0-1,99 është 40 euro
 • Cmimi per femije nga 02 deri ne 6.99 vjec 216 euro
 • Shetitjet Opsionale

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet e mësipërme nuk janë të garantuara. Çmimi mund të jetë më i lartë dhe varet nga vendet në aeroplan!
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme me një minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Air Travel
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit e Fibula Air Travel