Bullgari 2022/23

Fibula Travel ju ofron hotele në regjionet e ndryshme të Bullgarisë.
Ofertat përmbajnë akomodim në hotel me shërbim fjejtje, mëngjes, darkë dhe perdorimi i facilitetet tjera si dhe Ski paketa...

Bullgari
Bansko
 

Hotel Lion ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes, darkë dhe Ski paketa

nga € 353 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Lion ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 43 p.p

Bullgari
Sandanski
 

Inter Hotel Sandanski ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 48 p.p

Bullgari
Borovec
 

Hotel Yanakiev ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 51 p.p

Bullgari
Borovec
 

Hotel Samokov ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 35 p.p

Bullgari
Borovec
 

Hotel Rila ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 63 p.p

Bullgari
Bansko
 

MPM Hotel Sport ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 60 p.p

Bullgari
Borovec
 

Hotel Iglika Palace ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 63 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Guinness ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 55 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Strazhite ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 54 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Bansko ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 46 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Pirin ★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 45 p.p

Bullgari
Bansko
 

Hotel Mura ★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 30 p.p

Bullgari
Sandanski
 

Park Hotel Pirin ★★★★★

Akomodim në hotel me shërbim fjejte, mëngjes dhe darkë.

nga € 48 p.p