Dimri 2022

BREZOVICA HOTEL & SPA ★★★★★
Brezovicë - Kosovë

 
 •  
  E vlefshem deri me 31 Mars
 •  
  nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 60

 

Tipi i dhomës
Shërbimi
Kapaciteti
Çmimi
 
STANDARD ROOM
Bed & Breakfast
2 PAX
€ 120
Për dhomë
JUNIOR SUITE
Bed & Breakfast
3 PAX
€ 160
Për dhomë
DELUXE SUITE
Bed & Breakfast
3 PAX
€ 190
Për dhomë
FAMILY SUITE
Bed & Breakfast
4 PAX
€ 210
Për dhomë
PRESIDENTIAL SUITE
Bed & Breakfast
5 PAX
€ 300
Për dhomë

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në Hotel
 • Mëngjesi
 • Hyrja falas në Qendrën Spa Aquarius për të rritur dhe pishinë me ujë të ftohtë, sauna finlandeze dhe me avull brenda dhe xhakuzi në natyrë
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Dreka dhe Darka 18€ per person