Blumare Resort ★★★★

Blumare Resort përmban një restorant, pishinë të jashtme sezonale, një bar dhe kopsht. Resorti ofron një recepsion 24-orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët. Dhomat posedojnë tarracë, çdo dhomë vjen me ajër të kondicionuar dhe një TV.
Tirana është 38.6 km nga Blumare Resort, ndërsa Durrësi është 24.1 km larg. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza e Tiranës, 40.2 km nga resorti.
 •  
  Vera 2023
 •  
  Nata
 •  
  All Inclusive
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 65
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Çmimi
 
01-30 Shtator
Double Room
All Inclusive
€ 65
Për person

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në dhomë dyshe
 • All Inclusive në Hotel
 • Pije te parapercaktuara pa limit nga ora 7:30-22:30
 • Pishina jashtme
 • Çadrat në plazh
 • Fëmijët deri 0-4.99 vjeç
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Fëmijët nga 5-12 paguajnë 50%

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel