City Breaks

BIANCA RESORT & SPA

- Kolashin -

 

 

 

PAKETA INDIVIDUALE
Tipi i Dhomes Shërbimi 05 JANAR - 12 MARS
DIELE - ENJTE PREMTE - SHTUNE
SNGL DBL SNGL DBL
STANDARD ROOM HB 70€ 58€ 80€ 68€
SUPERIOR / TWIN HB 70€ 58€ 80€ 68€
EXECUTIVE JUNIOR SUITE (2 PAX) HB 194€ 215€
EXECUTIVE SUITE (2 PAX) HB 260€ 269€
PRESIDENTIAL SUITE (4 PAX) HB 1300€ 1300€

 

- Çmimet janë për person në ditë për dhomat standarde, superiore / dyshe dhe dhoma ekzekutive.
Çmimet për suitat janë për njësi në ditë, shfrytëzimi i paracaktuar 2 + 2 persona.
 
 
SHTESAT:
- Shtesa për të rriturit për personin e tretë është 50% e tarifës ditore / e mundshme në Superior, Dhoma Ekzekutive & Junior Suite
- Shtesë për Drekë 10 € për person

 
 
Politikat për fëmijët:
- Fëmija deri në 4.99 vjeç Falas
- Fëmija nga 5 -12 vjeç paguan 19,00 € në ditë

 
Taksa e detyrueshme e qëndrimit dhe shtesa e sigurimit:
* Të rriturit - 1,50 € për person / natë
* 12- 17.99 vjeç - 1.00 € për person / natë

 
* Krevat shtesë i mundshëm në Superior, Dhomë Ekzekutive dhe Junior & Executive Suite
 
1.Djepi për Foshnje: Falas
2. Të gjithë mysafirët kanë të drejtë të përdorin FALAS pishinën e Brendshme, objektet e Fitnesit dhe Saunës dhe internetin Wi Fi
3. Parking falas për të gjithë mysafirët e Resortit
4. Të gjitha dhomat janë dhoma jo duhan pirëse
 

 

PAKETA E DIMËRORE
Periudha Qendrimi minimal Shërbimi Totali për 2 Pax Totali për SNGL Fëmija nga 7-12 vjeç për netë

Junior Suite paketa totale për njësi

Executive Suite  paketa totale për njësi

Presidential Suite paketa totale për njësi

PAKETA E VIKENDIT 3 Netë HB 399€ 324€ 14€ 635€ 770€ 3315€
 DIELE - ENJTE 5 Netë HB 580€  465€  12€  925€  1155€  4160€ 
5 JANAR - 10 MARS 7 Netë HB 785€  630€ 10€  1260€  1530€  6370€ 
  5 JANAR - 10 MARS 10 Netë HB 1020€  815€ 8€  1660€ 2080€ 7800€
 

 
Paketa përfshin Mëngjes dhe Darkë
Fëmija nga 0-6.99 vjeç Falas
Aksesi në Spa & Qendra e Fitnesit (pishinë, sauna, banjo turke, palestër dhe dhomë relaksi)
Parking,  Wi Fi