Bianca Resort paketa

BIANCA RESORT & SPA ★★★★
Kolashin - Mali i Zi

Fibula Air Travel, ju ofron Ofertë Speciale për në Kolashin. Oferta përmban Akomodim për 2 netë me shërbimin fjejtje, mëngjes dhe darkë si dhe përdorimi i facilitetet e hotelit.
 •  
  E vlefshme deri me 30 Qershor
 •  
  2 netë/ 3 ditë
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 88

 

Tipi i dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
DOUBLE ROOM
Half Board
2 netë
€ 88
Për person


Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Solarium 10 min
 • 10% zbritje në SpaTreatments (masazhe, trajtime për fytyrën dhe trupin)
 • Përdorimi falas i pishinës, dhomës së avullit, ambienteve të fitnesit dhe saunave
 • Fëmijet deri 0-4.99 vjeç
 • WI-FI
 • Parking


Ne çmim nuk perfshihet

 • Transporti
 • Shërbime shtesë
 • Fëmijet nga 5-11.99 vjeç 15€ në ditë
 • Nata shtesë 70€ për dhomë
 • Taksat turistike 1.50€ për të rritur / për fëmijë 0.50€ në netë

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur akomodohen të pakten 2 persona
 • Pagesa për taksën e qëndrimit duhet të bëhet ne recepsion të Hotelit
 • Oferta është e vlefshme nga 20 Mars deri më 30 Qershor 2022.
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Për të hyrë në Republikën e Malit të Zi duhet të keni një certifikatë për vaksinën me minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Travel Agency!
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!