Dimri 2021

 

- PAKETA E SKIJIMIT -
HOTEL STRAZHITE APO

NDONJE HOTEL TJETËR TË NGJAJSHËM

- Bansko -

 

 

 

 

Çmimet për Person
Netët Tipi i Dhomës Shërbimi 11 Mars - 3 Prill
4 netë / 3 ditë ski DOUBLE ROOM HB 370€
5 netë / 4 ditë ski DOUBLE ROOM HB 450€
6 netë / 5 ditë ski DOUBLE ROOM HB 535€
7 netë / 6 ditë ski DOUBLE ROOM HB 620€
10 netë / 9 ditë ski DOUBLE ROOM HB 870€
14 netë / 13 ditë ski DOUBLE ROOM HB 1,135€

 

 

NË ÇMIM PËRFSHIHËT:

Qëndrim në dhomë dyshe 

Shërbim HB gjysëm pansion

Mëngjesi në byfe të hapur dhe Darkë

LIFT PASS

Paisjet e Ski ose Snowbord

Shkolla për Ski ose Snowbord

Mbrëmje e prezantimit të Skijimit

Bus për Stacionin e ashensorit të gondolës

Përdorimi falas i pishinës së brendshme, palestrës, saunës dhe banjë e avullit

 

SHTESAT:

-Krevat shtesë për të rritur / divan i palosshëm i vetëm / paguan çmimin e rregullt

-Shtesë për dhomë teke 10,00€ për natë

 

POLITIKAT PËR FËMIJËT:

-Fëmija deri në 6.99 vjet / në krevat shtesë / divan i palosshëm i vetëm janë FALAS

-Fëmija deri në 6.99 vjeç / në shtrat të rregullt - 60% Zbritje

-Fëmija 7-12 vjeç / në shtrat shtesë / divan i palosshëm i vetëm -60% Zbritje

-Fëmija 7-12 vjeç / në shtrat të rregullt / - 30% Zbritje

 

SHKOLLA E SKIJIMIT:

Shkollimi i Skijimit në të gjitha paketat është 3 ditë / 2 orë në ditë

Nuk ofrohet shkollë për ski / snowboard për fëmijë deri në 7 vjeç

Nuk ofrohet asnjë shkollë për Snowboard për fëmijët deri në 12 vjeç

 

POLITIKAT E ANULIMIT:

15 ditë para Arritjes - pa gjobë
14-0 ditë para Arritjes tarifohet gjoba - 50% të shumës së duhur

 

TAKSA TURISTIKE :

10€ Për Person