City Breaks

 

 

HOTEL AVALA RESORT & VILLAS

- Budva -

 

 

 

Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Akomodimi Shërbimi 16.04.2021 - 10.05.2021
DHOMË STANDARDE 1 Natë BB 95€
2 Natë BB 190€
3 Natë BB 255€

 

 

 
Në çmim përfshihet:
* Mëngjes në restaurantin Avala
* Përditësimi falas në një dhomë Bregdetar ose një dhomë Superiore, në varësi të disponueshmërisë
* Përdorimi falas i saunës, pishinës së brendshme, palestër, xhakuzi dhe banjë turke
* Përdorimi falas i parkingut të hotelit. Hapësirë ​​e kufizuar për parking
* 20% zbritje në trajtimet SPA

* 20% zbritje për Alacarte Meny ne Avala Restaurant
* Free Wi-Fi në të gjitha zonat e hotelit

Shtesat:
* 20% zbritje për personin e tretë në dhomë
* Një natë shtesë (për Dhomë) 85€

Politika për Fëmijët:
* Qëndrim falas për 2 fëmijë deri në 6.99 vjeç
*Fëmijët nga 7 deri në 12 vjeç 
20€ shtesë (në ditë)
 
 

Kushtet e përgjithshme:

* Paketa nuk përfshin taksën e qëndrimit dhe sigurimin që është 1.50 euro për person për
ditë
* Numri i kufizuar i dhomave me çmimin e paketës
* Shërbimet e pa përdorura nuk do të zbriten nga çmimi i paketës
* Trajtimet SPA duhet të rezervohen paraprakisht në recepsionin e hotelit