Dimri 2021

ARXHENA MOUNTAIN RESORT

- Brod -

 

 

 

Çmimet për Dhomë (pa SKI PAKET)
Tipi i Dhomes Shërbimi 26.11.2020 - 31.03.2021
DHOMË PËR (1PAX) BB 40€

DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX)

BB 50€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) BB 50€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) BB 70€
SUITA FAMILJARE BB 90€
 
DHOMË PËR (1PAX) HB 50€
DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX) HB 70€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) HB 70€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) HB 100€
SUITA FAMILJARE HB 130€
 
DHOMË PËR (1PAX) FB 60€
DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX) FB 90€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) FB 90€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) FB 130€
SUITA FAMILJARE FB 170€

 

 

Çmimet për Person (me SKI PAKET)
Netët Tipi i Dhomes Shërbimi 12.01.2021 - 31.03.2021
1 Natë/ 2 Ditë DOUBLE ROOM  HB 64€

2 Natë/ 3 Ditë

DOUBLE ROOM HB 125€
3 Natë/ 4 Ditë DOUBLE ROOM HB 179€
4 Natë/ 5 Ditë DOUBLE ROOM HB 245€
5 Natë/ 6 Ditë DOUBLE ROOM HB 311€
6 Natë/ 7 Ditë DOUBLE ROOM HB 399€

 

- Çmimet me SKI PAKETE nuk vlejnë për të Premtën dhe të Shtunën -

 Në çmim përfshihet
Akomodimi ne Hotel
Mëngjesi dhe Darka
Skijat
Skipass

Përdorimi SPA dhe facilitete tjera qe ofron Hoteli

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmijët deri në moshën 0-5.99 free

Fëmijët nga 6 deri 10 vjeç paguajnë 50% e pageses