Aler Luxury Hotel

Aler Luxury Hotel ★★★★

Vlorë - Shqipëri
 •  
  Vera 2022
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 28
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Çmimi
 
01 Shtator - 15 Shtator
Double Room
Bed & Breakfast
€ 28
Për person
01 Shtator - 15 Shtator
Double Room
Half Board
€ 38
Për person

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në dhomë dyshe
 • Mëngjesi/ Darka
 • Pishina
 • Fëmijët deri 0-5 vjeç
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Fëmijët nga 6-12 paguajnë 50%

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel